Matkustaminen Euroopassa

Euroopassa matkustaminen voi joidenkin mielestä olla tylsää, eikä sopivaa kohdetta meinaa löytyä. Tämä ei kuitenkaan missään nimessä ole koko totuus, vaan kyseessä on heikosti tehty pohjatyö. On ymmärrettävää, että kaikki eivät voi nauttia samoista kohteista sekä aktiviteeteistä ja siitä syystä, on tärkeää kartoittaa omat vaihtoehdot, ennen matkan varaamista.

Lisäksi matkojen maksuvaihtoehtoja löytyy nykyään monenlaisia. Paras tapa on säästää ennakkoon, mutta joissakin tapauksissa harkintaan voi tulla myös joustoluotto tai jokin muu rahoituskeino. Tässä artikkelissa kerromme muutamista yllättävistä kohteista, jotka ovat löydettävissä Euroopan sisältä.  

Euroopan parhaat kohteet 2019

Kyllästyttääkö Pariisi, Alania tai Lontoo ja haluat päästä näkemään jotakin uutta. Kaukomatkustamiseen ei ole siihen tarvittavaa aikaa ja siksi kohteen tulisi löytyä Euroopasta. Äkkiä ajateltuna voi tuntua, että vaihtoehdot ovat vähissä. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa, sillä Eurooppa tarjoaa monenlaista viihdettä myös niille, jotka eivät halua vierailla turistien täyteisissä paikoissa. Alle listasimme muutaman suosikkimme.

Valitse Hampuri Berliinin sijaan

Berliini on Saksan tunnetuimpia kohteita, mutta miksi et seuraavalla kerralla suuntaisi katsettasi Hampuriin, joka on toinen Saksassa sijaitseva suurkaupunki. Hampuri on tunnettu muun maussa ”maailman portti” nimestään ja sen vedenläheisyys on vienyt monen matkailijan sydämen. Tässä kaupungissa tekemistä riittää. Hampurissa järjestetään myös monenlaisia tapahtumia, joihin osallistuminen kannattaa.

Cluj-Napoca Romaniassa

Romania voi kuulostaa yllättävälle vaihtoehdolle, mutta Cluj-Napoca on yllättänyt monet myös ennakkoluuloiset matkaajat. Kaupungista löytyy sipaisu boheemia tyyliä, jonka lisäksi kaupungin yöelämä vie mukanaan. Kaupungin baarit ovat auki aamuun asti ja kävijöitä niissä riittää.

Joonianmeren rannikko Albaniassa

Albania ei ole ehkä ensimmäisen paikka, joka tulee matkaajan mieleen. Kyseessä on kuitenkin yksi Välimeren parhaista kohteista, joka käy, vaikka rantalomaa suunnittelevalle perheelle.

Koskematon rantaviiva sekä puhdas merivesi, vievät matkailijan, kuin matkailijan sydämen mennessään. Vuokraamalla auton näet enemmän, kuin osasit edes toivoa. Automatkan varrelta voit myös löytää toinen toistaan upeampia uimarantoja sekä näkymiä, joiden olemassa olosata et muuten olisi edes tiennyt.

20 Apr 2019